0512 - 33 00 00

Bel voor een afspraak

Wat we doen

 

Backstage kappers professionals is een chique en toch betaalbare salon waar een team van enthousiaste en vakkundige haar stylisten voor jou klaar staan om jouw haar in elke gewenste stijl te knippen. Met het zelfde enthousiastme kleuren wij jouw nieuwe haar stijl in de door jou gewenste kleur of kleuren.

Ook kun je tussen de behandeling door je wenkbrauwen laten epileren als je dat graag zou willen laten doen, dit is voor ons geen enkel probleem.

Als je nu zelf een probleem met je haar hebt, het is te droog of je hebt het te vaak geverfd en je kunt er geen kant meer mee op of welk ander probleem dat je eventueel ook hebt, kom dan naar onze salon en laat ons jouw probleem anlyseren en kijken of wij daar voor jou een oplossing voor kunnen vinden. We weten in de meeste gevallen met grote zekerheid dat we de oplossing voor jou hebben. Voor mensen die hun haar gewoon een keer in de zoveel tijd een boost willen geven voor een mooie glans en gezonde stuctuur hebben wij het 4 stappen plan dat meer dan goeie resultaten geeft.

Voor wat we verder allemaal in onze salon voor jouw kunnen doen bel of mail gerust met een van onze stylisten die voor jouw graag even tijd vrij maakt.

 

Graag Tot Ziens bij Backstage Kappers Professionals.