0512 - 33 00 00

Bel voor een afspraak

Matrix

 

Producten
 
Matrix is in 1980 opgericht door Arnie Miller, een Amerikaanse kapper met kennis uit de eerste hand over wat het betekent om achter de stoel te staan. Omdat Arnie wist hoe hij de professional kon helpen succesvol te worden, is Matrix een succes geworden. Matrix is de nr.1 in Amerika op het gebied van professionele haarproducten, en uitgegroeid tot een van de snelst groeiende Europese producenten in de kappersbranche.

Educatie is key bij Matrix! Vandaar ook dat er tijd is genomen om de Backstage Kappers te leren weken met de Matrix producten. Op deze manier kan het maximale worden gehaald uit de Matrix-producten en kon de passie voor het merk ook op uw Backstage Kappers overgebracht worden.

Met de focus op geavanceerde innovaties biedt Matrix een uitgebreide reeks kwaliteitsproducten met onder andere haarkleuring, omvorming, haarverzorging en -styling. De producten van Matrix spelen perfect in op de behoeften van de hedendaagse kappers en de consument!


Biolage by Matrix

Ervaar de unieke verzorging van Biolage. Een combinatie van botanische ingrediënten en moderne technologieën voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid. Gemakkelijk in gebruik en altijd een perfect eindresultaat. Een ware wellness-beleving.

Hydratherapie

 

Biolage Hydrathérapie voedt droog tot zeer droog haar en houdt het vochtgehalte in balans.

 

colorcaretherapie
Biolage Colorcarethérapie beschermt gekleurd haar tegen de zon en andere vrije radicalen.

 

 

fortetherapie
Biolage Fortethérapie versterkt beschadigd,chemisch behandeld haar en helpt toekomstige beschadiging te voorkomen.

 

 

rejuvatherapie
Biolage Rejuvathérapie geeft lusteloos, dunner wordend of grijs haar zijn elasticiteit, kracht en glans terug voor een jeugdige look.

 

 

scalptherapie
Biolage Scalpthérapie reinigt en zuivert de hoofdhuid. Cooling Mint verfrist het haar en kalmeert de hoofdhuid. Anti-Dandruff houdt roos onder controle en voorkomt de vorming van roos.

 

 

smooththerapie
Biolage Smooththérapie maakt normaal tot dik, weerbarstig haar met pluis weer handelbaar. Houdt pluis onder controle, zelfs bij hoge luchtvochtigheid

 

 

volumatherapie
Biolage Volumathérapie geeft fijn, futloos haar een boost, zodat het er weer vol en gezond uitziet en aanvoelt.

 

 

Delicate Care
Biolage Delicate Care zorgt voor langer kleurbehoud van gevoelig gekleurd haar.

 

 

Sunsorials
Biolage Sunsorials beschermt het haar voor, in en na blootstelling aan de zon en zee- en zwembadwater.

 

 

 

 

Prachtige kleuren met een betrouwbaar resultaat!

 
 SOCOLOR.beauty

SOCOLOR.beauty is de permanente crème haarkleuring van Matrix met het geavanceerde, diepverzorgende Cera-Oil Conditioning Complex. Dankzij de 3 kleurcollecties - Blended Natural Collection, Reflect Collection en Special Collection - kunnen oneindig veel kleuren worden gecreëerd inclusief grijsdekking. 
SOCOLOR.beauty is ontwikkeld met de meest geavanceerde technologie op het gebied van permanente haarkleuring.
Duurzame kleuring & perfecte grijsdekking 
Gepatenteerde uitgebalanceerde pigmenten zorgen voor een langdurige stralende kleur en een uitstekende grijsdekking. 
Schitterende glans & conditie
Dankzij de verzorgende werking van het beschermend dubbelwerkend kationisch verzorgingscomplex wordt het haar zijdezacht en krijgt het een schitterende glans. 
Betrouwbare, prachtige kleuren
Met SOCOLOR.beauty krijgt je altijd precies de kleurtoon die je wenst. De natuurlijke warmte in het haar wordt per kleurhoogte onderdrukt waardoor je met SOCOLOR.beauty kunt kleuren met vertrouwen!

 Colorsync

Laat Color SYNC je verrassen met een onovertroffen glans en prachtige kleurresultaten. Color SYNC is de eerste demi-permanente kleuring met het gepatenteerde Ceramide Conditioning Complex voor een fantastische glans en verzorging. Color SYNC is een ammoniakvrije demi-kleuring die zacht is voor het haar. Als u op zoek bent naar een schitterend en veelzijdige kleur dan is Color SYNC de ideale oplossing. De verzorgende formule geeft het haar een egale en dekkende kleur terwijl het haar wordt gevoed.

Colorinsider

COLORINSIDER: 0% ammonia, 100% intenser kleurresultaat. Levendige hoge-resolutiekleuren, optimale grijsdekking en een stralende glans. COLORINSIDER is de eerste geurloze permanente haarkleuring van Matrix zonder ammonia, die zorgt voor maximale kleurimpact met een minimale hoeveelheid alkalische bestanddelen.

Permanenten 

De Opti.Collection bestaat uit vijf producten: Opti.curl, Opti.color, Opti.smooth, Opti.wave en Opti.care. Hiermee kan in de salon elke omvormingsbehandeling worden gecreëerd, van weelderige lokken tot glad, steil haar. De geavanceerde technologieën van de Opti.Collection zorgen ervoor dat het haar op zachte wijze sterk en gezond wordt en blijft.

 

Kleuringen

sss color graphics V light SOCOLOR beauty 

 

Permanenten:

 

opti care opticolor opti curl opti wave